Спільна нарада Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України»

26.05.2015 року відбулася спільна нарада Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України», в якій прийняло участь 27 спеціалістів.

На початку засідання наради начальник Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Псарьов В.М. доповів про результати участі у засіданні розширеної виїзної колегії Державної санітарно-епідеміологічної служби України «Про  підготовку до оздоровчого сезону 2015 року в умовах реорганізації Державної санітарно-епідеміологічної служби України та забезпечення санітарної охорони територій», яка відбулася у м. Чернівці.

Одним з головних питань наради було оздоровлення дітей у 2015 році. Особливу увагу  потрібно приділяти ретельному обстеженню заміських таборів, з  обов’язковим складанням актів таких обстежень. Також потрібно завершити проведення навчань з персоналом даних закладів з обов’язковим прийняттям заліків.

Крім цього, на нараді обговорювалося питання профілактики хвороби Лайма.

Важливим також постало питання протидії корупції в установах Держсанепідслужби області.