Ще раз про обстеження на коронавіруси!

Швидке та найдешевше обстеження на коронавіруси.

 

        Відтепер обстеження на коронавірус, що викликає захворювання COVID-19, для жителів Сумської області стало ще більш доступним. ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» осучаснив лабораторні дослідження  та пропонує свої послуги громадянам, які бажають на платній основі обстежитись на SARS CoV-2 (у зв’язку з виїздом за кордон чи з метою припинення самоізоляції після прибуття з інших країн).

  • Ø Вартість дослідження  методом ПЛР на виявлення  вірусу SARSCoV-2 становить 757, 66 коп 
  • Ø Обстеження проводяться в робочі дні та суботу 
  • Ø Результат дослідження можна отримати в день обстеження 
  • Ø Результат дослідження може бути виданий українською та англійською мовами з QR кодом

 

        Для проведення обстеження (забір мазків з носа та ротоглотки) необхідно звернутися до ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ»: м. Суми, вул. Привокзальна,27, вхід з двору за дороговказом.

 

          Обстежитись  в лабораторному центрі можна щодня з понеділка по суботу (включно) з 8-30 до 11-00.

 

          Ціна послуги: 757,66 грн з ПДВ (у випадку забору матеріалу в  ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ») або 709,55 грн з ПДВ (у випадку забору матеріалу у лікувально- профілактичному закладі)

 

          На обстеження необхідно прийти з підтвердженням проплати послуги на рахунок:

Одержувач: ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ»

р/р UA848201720313291001201084481

Держказначейська служба України, м.Київ

Код 38523259

Інд № 385232518199

Код доходів  *;25010100

Призначення платежу: за ПЛР коронавірус

 

          Отримати результат лабораторного дослідження можна у чергового ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ», вул. Привокзальна, 27, (1-й поверх, фойє) з 8-30 до 18-00 за умови пред’явлення документу, що посвідчує особу.

 

          У разі самоізоляції особи, що перетнула кордон, з використанням електронного сервісу «Вдома»  після проведення тестування та отримання негативного результату, лабораторія заповнює оn-line форму, яка автоматично передається до Міністерства цифрової трансформації. Підставою для припинення самоізоляції є сповіщення особи через додаток «Вдома». Обов’язковою умовою для проведення дослідження за бажанням особи для припинення самоізоляції  є надання відомостей про заклад охорони здоров’я та сімейного лікаря з яким укладена декларація! 

 

        Одночасно наголошуємо, що ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ»» продовжує проведення  в повному обсязі  безкоштовних досліджень в ПЛР на виявлення  вірусу SARS CoV-2, (з діагностичною метою, за епідемічними показами та ін. тестування, визначені Міністерством охорони здоров’я), які проводились до цього часу.

 

        У разі виникнення загальних питань радимо звернутись на гарячу лінію ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» 095 142 54 98.

        У разі виникнення питань, що стосуються можливості пройти обстеження на конкретну дату та готовності результату дослідження радимо звертатись за телефоном лабораторії (0542) 25-11-45. 

Ще раз  про обстеження на коронавіруси!