Службове відвідування переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, розміщених в Недригайлівському районі

Службове відвідування переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, розміщених в Недригайлівському районіНа виконання Протоколу №8 від 23.02.2015 року апаратної наради центрального апарату Державної санітарно-епідеміологічної служби, 20.03.2015 року заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Черенков В.М. разом з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування  Недригайлівського району відвідали з робочим візитом гуртожиток ВПУ №6 в смт. Недригайлів, де на даний час перебувають 32 біженці з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Головною метою візиту було  вивчення організаційних, соціальних, побутових та інших проблемних питань переселенців. Голові Недригайлівської районної державної  адміністрації надані пропозиції щодо забезпечення переселенців достатньою кількістю холодильного обладнання, поточного ремонту кухонного обладнання, поліпшення медичного обслуговування, вирішення питання придбання необхідної кількості теплих речей за рахунок гуманітарної допомоги.