Некролог

Шановні колеги !

 

 

01березня 2021 року після тривалої, виснажливої хвороби пішла із життя чудова колега, завідуюча  радіологічною лабораторією, людина, яка присвятила всю свою трудову діяльність санітарно – профілактичній службі  Сумської області Кузнецова Світлана Григорівна.

На профілактичній ниві почала працювати  з 1970 року на посаді дезінфекфектора  С-Будської  районної санепідстанції. Потім, після закінчення Київського медичного інституту в 1977 році була  зарахована на посаду лікаря з загальної гігієни організаційного відділу обласної санітарно- епідеміологічної станції –розпочавши трудову діяльність  лікаря. Невдовзі, була переведена  на посаду лікаря з комунальної гігієни.

В 1980 році вона була переведена на посаду лікаря-епідеміолога Ковпаківської районної санепідстанції м.Суми, а серпні цього ж року переведена на посаду лікаря- токсиколога токсикологічної лабораторії Сумської обласної санепідстанції. З початку 1990 року  преведена на посаду лікаря з радіаційної гігієни радіологічної лабораторії, а з 1991 року- завідувачка радіологічної лабораторії, де  і працювала  до останнього часу.

Вона завжди турбувалася за покращання матеріально -технічного стану підрозділів області, охоче передавала  свої багаті знання та досвід молодому поколінню; була  висококваліфікованим спеціалістом, працелюбною, порядною людиною.

В цю годину великого смутку, всі, хто знав Світлану Григорівну, висловлюють найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям покійної.

 

Сумуємо разом з Вами, низько схиляємо свої голови перед її світлою пам’яттю.

Світлу пам’ять про неї назавжди збережемо у своїх серцях.

Прощання з покійною відбудеться

02 березня  о 12-й годині за адресою: м. Суми, вул.Інтернаціоналістів,15