ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі бензину А-95 в талонах/скретч-картках, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі бензину А-95 в талонах/скретч-картках,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Державна установа «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» ЄДРПОУ 38523259  вул. Привокзальна, 27 м. Суми Сумська обл. 40022; категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2.Назва предмета закупівлі: Бензин А-95 в талонах/скретч-картках за кодом ДК 021:2015  09130000-9 – Нафта і дистиляти.

3.Вид процедури: Відкриті торги з особливостями.

4.Ідентифікатор закупівлі;   UA-2024-04-11-010533-a

5.Місце поставки:Сумська обл. м. Ромни, вул. Іллінська, 24

6.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб замовника з урахуванням вимог чинного законодавства. Детальна інформація про технічні та якісні характеристики в Додатку 3 до тендерної документації. Термін постачання — з  дати укладання договору по 31 грудня 2024 року. За своїми характеристиками Бензин А-95 повинен бути не нижче Євро-5 та відповідати ДСТУ 7687:2015.  

Бензин повинен відповідати Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927.

Крім того, зважаючи на виробничу потребу замовника, відпуск нафтопродуктів замовнику повинен здійснюватись цілодобово, тому замовником встановлена в тендерній документації вимога в частині здійснення поставки згідно з адресою та місцезнаходженням АЗС  (не менше 1 АЗС) та заправках-партнерах на території України.

З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару (відповідно до умов тендерної документації та проєкту договору про закупівлю).

7.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Загальна вартість закупівлі – 79500,00 грн з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника за попередній аналогічний період, та згідно з діючими ринковими цінами, з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/) станом на дату оголошення закупівліпримірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).