26.03.2014 року відбулася спільна нарада Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України»

26.03.2014 року відбулася спільна нарада Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України»

 

         26.03.2014 року відбулася спільна нарада Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України». Одним з питань, які розглядалися, було питання щодо виникнення ситуації з захворювання дітей в КУ «Сумській СШ 1-111 ступенів № 10». З даного питання були заслухані виступи начальника  Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Псарьов В.М. та надана повна інформація начальником відділу організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Тищенко В.В.

         Піднімалося питання щодо ретельної підготовки дитячих закладів до оздоровчої кампанії в літній період 2014 року.

         Не залишилося поза увагою питання проведення щорічної толоки по прибиранню прилеглих територій.

         Також розглядалися питання, які неабияк впливають на ефективність роботи як Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області, так і ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України». Це ,впершу чергу, виконавчу дисципліну працівників установ, планування роботи установ, недофінансування установ Держсанепідслужби  області,  взаємодія спеціалістів Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» з органами обласної та міськрайонних органів прокуратури щодо співпраці.

 

         Також розглянуті питання господарської діяльності установ Держсанепідслужби області.