ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з метрологічної повірки та атестації медичного обладнання, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з метрологічної повірки та

атестації медичного обладнання, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Державна установа «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» ЄДРПОУ 38523259  вул. Привокзальна, 27 м. Суми Сумська обл. 40022; категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2.Назва предмета закупівлі: Послуги з метрологічної повірки та атестації медичного обладнання ДК 021:2015 71630000-3 – Послуги з технічного огляду та випробовувань

3.Вид процедури: Відкриті торги з особливостями.

4.Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-03-25-008240-a

5.Місце поставки: Сумська обл. м. Суми, вул. Привокзальна, 27  Без поділу на лоти.

6.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Технічні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб замовника з урахуванням вимог чинного законодавства. Термін надання послуг — з  дати укладання договору по 31.12.2024 року. Послуги з повірки ЗВТ виконуються поетапно з метою виконання вимог Наказу Мінекономрозвитку України № 193 від 08.02.2016 року «Про затвердження Порядку проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів», іншим чинним  нормативним документам. Повірка засобів вимірювальної техніки підтверджується шляхом видачі «Свідоцтва про повірку», «Довідки про непридатність» або відбитком повірочного тавра.

7.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Загальна вартість закупівлі – 486000,00 грн з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

При визначенні очікуваної вартості проаналізовано результати попередніх власних закупівель та проведено моніторинг ринку. Враховуючи кількість обладнання, що потребує повірки та використовується відповідними лабораторіями, на 2024рік необхідність проведення повірки становить 897од.