ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі родентицидів та інсектицидів для проведення дезінфекційних заходів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі родентицидів та інсектицидів для проведення дезінфекційних заходів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Державна установа «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» ЄДРПОУ 38523259  вул. Привокзальна, 27 м. Суми Сумська обл. 40022; категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2.Назва предмета закупівлі: Родентициди та інсектициді за кодом ДК 021:2015 - 24450000-3 Агрохімічна продукція

3.Вид процедури: Відкриті торги з особливостями.

4.Ідентифікатор закупівлі;   UA-2024-02-28-006579-a

5.Місце поставки – 40022 вул. Привокзальна, 27 м. Суми Сумська обл

6.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

            Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб замовника з урахуванням вимог чинного законодавства. Детальна інформація про технічні та якісні характеристики в Додатку 3 до тендерної документації.

            Товар повинен мати копії сертифікатів які офіційно підтверджують якість товару відповідно до чинного законодавства. Поставка товару повинна відбуватись з дотриманням вимог до зберігання та транспортування товару (цілісність оригінальної упаковки з необхідними реквізитами виробника під час транспортування  забезпечує збереження якості товару, якщо це передбачено інструкціями та гарантує що товар буде таким, що не був у вжитку). Закупівлю по коду ДК 021:2015  24450000-3 Агрохімічна продукція здійснити шляхом проведення процедури відкритих торгів з особливостями у відповідності з вимогами постанови КМ України від 12 жовтня 2022 року №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

7.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Загальна вартість закупівлі – 615000,00 грн з ПДВ. Для визначення очікуваної вартості предмета закупівлі з метою дотримання принципів здійснення закупівель, зокрема максимальної економії та ефективності, було попередньо здійснено  на підставі закупівельних цін попередніх періодів шляхом коригування ціни договору попереднього періоду а також шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, тощо. Очікувану вартість предмета закупівлі було визначено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 та результатами моніторингу.