ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру

бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ №710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Державна установа «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» ЄДРПОУ 38523259  вул. Привокзальна, 27 м. Суми Сумська обл. 40022; категорія замовника – Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

2.Назва предмета закупівлі Послуги з поточного ремонту приміщення Вірусологічної лабораторії ДУ Сумський ОЦКПХ МОЗ »  за адресою: вул. Привокзальна 31, м. Суми, 40022» ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи

3.Вид процедури Відкриті торги з особливостями

4.Ідентифікатор закупівлі   UA-2023-11-20-013619-a

5.Місце поставки – 40022 вул. Привокзальна, 31 м. Суми Сумська обл

6.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

            Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту. При проведенні поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці та промислової безпеки у будівництві, природоохоронного законодавства, державних будівельних норм (ДБН), правил безпечного зведення споруд, гігієнічних нормативів, санітарних правил і норм тощо. Будівельні матеріали та вироби, які будуть використані виконавцем під час надання послуг з поточного ремонту мають відповідати основним вимогам, визначеним національним стандартам ДСТУ і будівельним нормам та повинні бути промарковані національним знаком відповідності.

            Необхідність виконання поточного ремонту приміщеня Вірусологічної лабораторії ДУ Сумський ОЦКПХ МОЗ обумовлена фізичним зносом підлоги та дверей, пошкодженням оздоблення стін та стелі незадовільним станом системи водопостачання та водовідведення  Об’єми, склад та зміст робіт визначені у Дефектному акті. При проведенні поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці. Забезпечити обов‘язкове виконання вимог чинного законодавства України по охороні навколишнього середовища, пожежній безпеці та додержуватись вимог державних будівельних норм і державних стандартів України, гігієнічних нормативів, санітарних правил і норм тощо. Будівельні матеріали та вироби, які будуть використані виконавцем під час надання послуг з поточного ремонту мають відповідати основним вимогам, визначеним національним стандартам ДСТУ і будівельним нормам та повинні бути промарковані національним знаком відповідності.

7.Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Загальна вартість закупівлі –620000,00 грн з ПДВ. Очікувана вартість визначена виходячи із бюджетних призначень та вартості поточного ремонту, відповідно до Дефектного акту. Очікувана вартість предмета закупівлі обрахована на підставі нормативно-правових документів з врахуванням переліку та обсягів необхідних робіт зазначених у дефектному акті.