Продукти з ринку, за та проти.

Продукти з ринку, за та проти.

       

      Всім відомо, що без споживання харчових продуктів підтримувати життя неможливо. Кожен з нас повинен їсти, щоб жити.  Мешканці нашого міста купують продукти харчування на ринках з різних причин: ціни нижчі, ніж в магазинах, є можливість поторгуватися., широкий вибір, куплені цукор та борошно доставлять додому і так далі. 

Ожиріння та надмірна вага

Ожиріння та надмірна вага

 

Захворювання зводиться до накоплення зайвих жирових відкладень, які можуть завдати збитків здоров’ю. Воно характеризується значним порушенням багатьох видів обміну, особливо жирового, вуглеводного та водно-соляного. 

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 12.03.2020

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах

освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах

та організаціях області станом на 12.03.2020

 

За оперативними даними структурних підрозділів Державної установи «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» по матеріалам моніторингу за дотриманням температурного режиму в закладах освіти

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 27.02.2020

За період з 14.02 по 27.02.2020 року було проведено 10 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів

Стан професійної захворюваності

Стан професійної захворюваності серед

працівників промислових та сільськогосподарських об’єктів

Сумської області за 2019р. в порівнянні з 2015-2018р.р.

 

Мною, лікарем з гігієни праці, ДУ «Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України», проведений аналіз професійних захворювань серед працівників промисловості та сільськогосподарських об’єктів за 2019р. в порівнянні з 2018-2015р.. В аналізі використані відомості управління Держпраці у Сумській області по обліку професійних захворювань.

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 19.12.2019

За період з 13.12 по  19.12.2019 року було проведено 13 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 12.12.2019

За період з 06.12 по  12.12.2019 року було проведено 12 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 12.12.2019

За період з 06.12 по  12.12.2019 року було проведено 12 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 05.12.2019

З 29.11 по  05.12.2019 року було проведено 15 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів

Моніторинг за дотриманням температурного режиму в закладах освіти, охорони здоров’я соціальної сфери, підприємствах, установах та організаціях області станом на 28.11.2019

За період з 22.11 по  28.11.2019 року було проведено 11 планових лабораторно-інструментальних обстежень об’єктів