На Глухівщині пройшли навчання з цивільного захисту

На Глухівщині пройшли навчання з цивільного захисту»

 

            Протягом двох днів (28-29 квітня) на базі відділу освіти Глухівської районної державної адміністрації та Глухівської загальноосвітньої школи № 3 були проведені навчання з питань цивільного захисту населення для керівників, спеціалістів підприємств, установ та організацій Глухівського району. Навчання проводились спеціалістами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сумської області.

            Участь у навчанні взяли 22 особи району, у т.ч. головний спеціаліст відділу організації держсанепіднагляду Глухівського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Карпов С.В., який є головою евакуаційної комісії Глухівського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та Глухівського міськрайонного відділу ДУ “ Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України ”.

            В ході навчання були опрацьовані основні питання цивільного захисту населення, у т.ч. правила поводження та порядок дій в умовах надзвичайної ситуації, терористичних актів, при виявленні вибухово – небезпечних предметів. Опрацьоване питання організації роботи евакуаційної комісії закладів.

            Рекомендовано провести позачергове навчання з питання евакуації персоналу закладів у випадку надзвичайної ситуації.