Семінар з питань профілактики гострих кишкових захворювань та харчових отруєнь в організованих колективах м. Глухова

«Семінар з питань профілактики гострих кишкових захворювань та харчових отруєнь в організованих колективах м. Глухова»

 

            23  квітня 2015 року в актовій залі Глухівської міської ради відбувся семінар з питань профілактики гострих кишкових захворювань та харчових токсикоінфекцій в організованих колективах м. Глухова.

            Семінар відбувся під головуванням заступника міського голови Терещенко І.І., за участю начальника Глухівського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Матвієнко А.В., завідуючої Глухівського міськрайонного відділу ДУ “Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України” Матвієнко М.Л., начальника відділу освіти Глухівської міської ради Васянович Л.Г., керівників, працівників харчоблоків та медичних працівників навчально — виховних закладів міста, працівників харчоблоків лікувально — профілактичних закладів.

            До присутніх були доведені причини, що можуть призвести до виникнення харчових отруєнь та алгоритм дій щодо профілактики даних ситуацій в діючих колективах: від дотримання правил особистої гігієни до дотримання правил отримання та зберігання харчових продуктів, приготування та видачі готових страв.

            Розроблений та погоджений з Держсанепідслужбою графік проведення гігієнічних навчань по кожному закладу з наступним прийняттям заліків.