Нарада медичних сестер дитячих дошкільних закладів міста Конотоп з питання «Санітарно просвітницька робота в дошкільних закладах щодо зміцнення здоров’я та безпеки життєдіяльності дітей

Нарада медичних сестер дитячих дошкільних закладів міста  Конотоп з питання «Санітарно просвітницька робота  в дошкільних закладах щодо зміцнення здоров’я  та безпеки життєдіяльності дітей«Нарада медичних сестер дитячих дошкільних закладів міста  Конотоп з питання «Санітарно просвітницька робота  в дошкільних закладах щодо зміцнення здоров’я  та безпеки життєдіяльності дітей»»

 

31березня  2015 року у Конотопському дошкільному навчальному закладі «Золотий ключик» відбулася  нарада медичних сестер дитячих дошкільних закладів міста   з питання «Санітарно просвітницька робота  в дошкільних закладах  щодо зміцнення здоров’я  та безпеки життєдіяльності дітей», в якому прийняли участь  головний спеціаліст  відділу організації держсанепіднагляду Конотопського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Баско Н.В. та провідний спеціаліст відділу освіти Гуминська О.П.(фото додається).

             Головний спеціаліст відділу організації держсанепіднагляду  БаскоН.В. в своїй доповіді  наголосила   про важливість проведення активної санітарно просвітницької роботи в дошкільних закладах з актуальних питань  направлених на збереження та зміцнення здоров’я дітей.

Під час наради медичні сестри  брали активну участь в обговорення даного питання.  Працівники дошкільного закладу « Золотий ключик» показали на практиці різні форми  санітарно просвітницької робота з батьками та дітьми.