Участь у нараді з питань організації харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти

«Участь у нараді з питань організації харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти».

На виконання постанови міжвідомчої наради «Про стан додержання законодавства щодо захисту прав дітей на безпечну для їх життя та здоров’я продукцію, якісне харчування», 26.03.2015 року  фахівець Сумського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області лікар з гігієни харчування відділу організації державного санітарного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань Антипенко І.А. приймала участь у нараді на базі КУ «Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17»з питань організації харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти. На нараду були запрошені заступники директорів, відповідальних за організацію харчування учнів та медичні сестри дошкільних навчальних закладів, відповідальних за організацію харчування вихованців. Фахівцем  санепідслужби акцентована увага присутніх  щодо дотримання вимог санітарного законодавства до постачальників харчових продуктів  та продовольчої сировини в школи та  дошкільні заклади  з метою попередження виникнення та поширення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед дітей.