Круглий стіл «Екологічні проблеми Сумської області та шляхи їх розв’язання»

Круглий стіл «Екологічні проблеми Сумської області та шляхи їх розв’язання»19 березня 2015 року в рамках кампанії «Громадське лобіювання інтеграції екологічної складової у стратегії і програми регіонального розвитку» в м. Суми Всеукраїнська екологічна ліга провела круглий стіл «Екологічні проблеми Сумської області та шляхи їх розв’язання».

У засіданні круглого столу взяв участь Віктор Черенков, заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби  в Сумській області, заступник головного державного санітарного лікаря Сумської області, представники територіальних органів в сфері природоохоронного законодавства, громадських природоохоронних організацій Сумської області, науковці, ЗМІ.

 

Віктор Черенков   у своєму виступі привів демографічні показники, ознайомив присутніх з даними кореляційного аналізу, тенденцією зростання  захворюваності серед населення Сумської області і звернув увагу на актуальність питання забезпечення сільського населення Сумської області доброякісною питною водою, на шляхи вирішення проблеми збору і видалення побутових відходів,  та утилізації непридатних до застосування пестицидів.