Головне управління Держсанепідслужби у Сумській області повідомляє, що у зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України

Головне управління Держсанепідслужби у Сумській області повідомляє, що у зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру» від 09.04.2014 року № 1193, в частині другій статті 25 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» виключена вимога щодо надання дозволу Державної санітарно-епідеміологічної служби на виробництво, зберігання, транспортування, використання, захоронення, знищення та утилізацію отруйних речовин, у тому числі продуктів біотехнології та інших біологічних агентів.

У зв’язку з цим, до отримання офіційного роз’яснення з цього приводу Державної санітарно-епідеміологічної служби України, з 23.05.2014 року обласною режимною комісією призупинено видачу дозволів обласної режимної комісії на роботу зі збудниками ІІ-ІV груп патогенності.

 

Суб’єктам господарювання, яким необхідний такий дозвіл для подальшої діяльності, слід звертатися до Центральної режимної комісії (м. Київ, вул. Ярославська,41).

 

 

Принагідно повідомляємо про можливість проведення фахівцями обласної режимної комісії санітарно-епідеміологічного обстеження лабораторного підрозділу з підготовкою акту ф. 315/о.