Відбулася колегія Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області

Відбулася колегія Головного управління Держсанепідслужби

 у Сумській області

 

6 червня 2014 року о 10.00 год. відбулося засідання колегії Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області.

         Засідання колегії розпочав начальник Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Псарьов В.М. зі вступного слова, в якому наголосив про основні завдання на літній період 2014 року.

Про стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літньої оздоровчої компанії 2014 року була заслухана доповідь начальника відділу державного санітарного нагляду  та профілактики неінфекційних захворювань Фролової В.М.

         Про стан медико-санітарного забезпечення вихованців Правдинської спеціальної загальноосвітньої  школи-інтернат В.-Писарівського району та Білопільської загальноосвітньої школи – інтернат ім. А.С.Макаренка доповіла начальник управління організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду Тищенко В.В.

         Розлядалося питання стану підготовки зон відпочинку до роботи в літній період 2014 року про, що доповів головний спеціаліст відділу державного санітарного нагляду та профілактики неінфекційних захворювань Дрозд В.М.

         Керівники відокремлених структурних підрозділів Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області разом з лікарем з загальної гігієни відділу соціально-гігієнічного моніторингу Силкіною Л.П. доповідали про результати держсанепіднагляду за станом водопостачання населення та виконання доручення Голови Сумської ОДА від 10.06.2013 р. за № 11- ОД «Про стан водопостачання в області та забезпечення населення доброякісною питною водою».

         Про зміни у структурі Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та відокремлених структурних підрозділах Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області доповів заступник начальника Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області Черенков В.М.

         Також, розлядалися інші питання стосовно діяльності Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області.