Н А К А З

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖСАНЕПІДСЛУЖБИ

У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

   

Н А К А З

 

 

 

від  22.01.2014 рік                        м. Суми       

 

    № 18-с

 

Про проведення  колегії Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області

 

 

В зв’язку з проведенням розширеної колегії Державної санітарно-епідеміологічної служби України 17.01.2014 року з порядком денним «Підсумки діяльності Державної санітарно-епідеміологічної служби України  у 2013 році та завдання на 2014 рік», виконання рішення колегії Державної санітарно-епідеміологічної служби України та з метою забезпечення належної організації роботи Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області

НАКАЗУЮ:

 

1.Перенести підсумкову колегію діяльності Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області з березня місяця 2014 року на 31 січня 2014 року.

 

2.Затвердити Порядок денний засідання колегії Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області (додається).

 

3.Заступникам начальника Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області – Черенкову В.М. та Кончі В.О. забезпечити організацію та проведення колегії Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області.

 

4.Керівникам відокремлених структурних підрозділів Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області та ДУ «Сумський обласний лабораторний центр України» взяти участь у проведенні колегії Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області.

5.Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника Головного управління Держсанепідслужби у Сумській області – Черенкова Віктора Михайловича.

 

 

 

 

Начальник                                         В.М.Псарьов